Helmkamp 19, Dinxperlo

info@corneldermetaal.nl

Ma - Do 07:30 - 17:15 & Vr 07:30 - 12:15

Klantenservice

Metaalbedrijf

Graag stellen wij u voor aan ons metaalbedrijf Cornelder Metaal B.V., gevestigd in De Achterhoek, Gelderland. Bij Cornelder Metaal geloven we in het bereiken van de hoogste kwaliteit metaalbewerking door efficiƫntie en vakmanschap te combineren, met als doel de kortst mogelijke doorlooptijd creƫren. We streven ernaar om een zo hoog mogelijke kwaliteit stanswerk, dieptrekwerk, en productieoptimalisatie te bereiken tegen een zo aantrekkelijk mogelijke prijs.

Metaalbewerking

Seriematige massaproductie uit metaal, dat is wat wij doen. Het ontwikkelen en produceren van tal van metalen onderdelen voor verscheidene toepassingen. Cornelder metaal produceert metalen componenten die zijn terug te vinden in eindproducten zoals meet- en regeltechnieken, CV-ketels, kassenbouw, steiger- en klimmaterialen, sportprijzen en algemene decoratie.

Ons team

Ons team bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in de metaal die zich inzetten voor het leveren van oplossingen in metaalbewerkingen als stansen, dieptrekken, aluminium zagen, draadvonken, zinkvonken en CNC-frezen. We hebben gedurende 80 jaar een bewezen staat van dienst opgebouwd als toegewijd partner in de metaalbewerkingstechnieken stansen en dieptrekken. Ons fundament is onze eigen gereedschapsmakerij om onze eigen stempels te vervaardigen en onze stempels te onderhouden zodat wij de klant minimale downtime kunnen garanderen en jarenlange leverbetrouwbaarheid.

Klantgericht

We geloven in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten en partners. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid staat centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om persoonlijk contact te onderhouden, meer te zijn dan enkel een wit vel papier met een naam erop, en onze positie en verantwoordelijkheid in de keten serieus te nemen.

Ervaren en innovatief

In 1943 startte Cornelder Metaal in Den Haag als plaatwerkexpert. In de jaren daarna ontwikkelt ons metaalbedrijf zich in het Achterhoekse Dinxperlo tot een professioneel metaalbedrijf in cad-cam ontwerpen, draad- en zinkvonken, dieptrekken, stansen en aluminium zagen. We combineren traditioneel vakmanschap met hoogwaardige technologie en verschillende metaaltechnieken. Bij de totstandkoming van een nieuw product spelen onze veelomvattende kennis, bevlogenheid en brede ervaring een duidelijke rol van betekenis.

Meer weten?

Wilt u meer weten over metaalbewerkingen zoals aluminium zaagwerk, het stansen en dieptrekken van metaal of andere metaaltechnieken? Neem persoonlijk contact op met Ron Cornelder.


Cornelder Metaal B.V. - Specialist in stans- en dieptrekwerk met eigen gereedschapsmakerij sinds 80 jaar.

Contact opnemen?

Naam