Helmkamp 19, Dinxperlo

info@corneldermetaal.nl

Ma – Do 07:30 – 17:15 & Vr 07:30 – 12:15

Kwaliteit

Een goede kwaliteit betekent dat onze klanten tevreden zijn over de producten en onze dienstverlening. Hierdoor verbeteren wij onze positie ten opzichte van concurrenten. De kwaliteit van ons metaalbedrijf valt of staat met de kwaliteit van onze mensen. Zij zijn dé drijfkracht en motor. Naast de kwaliteit van onze mensen, hebben wij een perfect en modern machinepark. Al onze machines voldoen aan de laatste veiligheids- en milieucriteria.

Zelflerende organisatie

Onze medewerkers moeten zelf meedenken en worden aangemoedigd om verbeteringen in bestaande processen tot stand te brengen. Verder stimuleren wij onze medewerkers zich verder bij te scholen door het volgen van cursussen en themadagen.

Klanteneisen centraal

De relaties met klanten zijn voor ons zeer waardevol. Wij vinden afspraak is afspraak. Daarom komen we afspraken na en houden de afgesproken levertijden nauwlettend in de gaten. Mocht er een keer een kink in de kabel zijn, dan informeren wij vroegtijdig. Ieder product leveren we conform de tekening en binnen de afgesproken toleranties.

Voldoen aan wet- en regelgeving

De directie ziet het als een belangrijke taak de medewerkers bewust te maken van hun verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu, veiligheid en gezondheid. Zo leren we onze mensen bewust om te gaan met energie, hoe ze lekkages en het morsen van stoffen moeten voorkomen en hoe ze afval het best kunnen scheiden.

Productiekwaliteitssysteem

In het productiekwaliteitssysteem van Cornelder Metaal hebben wij een controleroutine opgenomen. SQD, Signal Quality Detector. Voordat wij overgaan tot seriematige productie is het prototype getest en goedgekeurd.

Toekomst

Ook in de toekomst investeert Cornelder Metaal in innovatieve oplossingen die het milieu ten goede komen. Energie- en afvalreductie als ook het terugbrengen van CO2 uitstoot, zijn onlosmakelijk verbonden aan onze bedrijfsvoering en visie.

Meer weten?

Wilt u weten wat Cornelder Metaal voor u kan betekenen? Neem contact op met Ron Cornelder.

Kwaliteit 3

Contact opnemen?

Naam