Helmkamp 19, Dinxperlo

info@corneldermetaal.nl

Ma - Do 07:30 - 17:15 & Vr 07:30 - 12:15

Expert in het metaalvak

Moderne technieken

Innovatief machinepark

Stamperij

Bij Cornelder Metaal in Dinxperlo, een vooraanstaande stamperij, hebben we ons toegelegd op het bewerken van metaal door middel van stempelen, vaak ook aangeduid als stampen. Als stamperij zetten we geavanceerde technieken in voor het vormen, trekken, buigen, of ponsen van metaal met behulp van stempelpersen. Deze technieken stellen ons in staat om hoogwaardige metalen componenten te creƫren die voldoen aan uw specifieke vereisten

Neem vrijblijvend contact met ons op

Dit is wat een stamperij doet

Onze stamperij is uitgerust met zowel mechanische als hydraulische persen die ons in staat stellen om met uiteenlopende krachten en snelheden te werken. Het stempelproces in onze stamperij wordt met de hoogste nauwkeurigheid uitgevoerd, wat resulteert in het maken van metalen onderdelen, noodzakelijk voor de massaproductie met strikte toleranties. Voor andere metaalbewerkingstechnieken kunt u ook bij ons terecht, waarbij we altijd kwaliteit en precisie vooropstellen.

Neem contact met ons op voor een maatwerkoplossing

Bent u op zoek naar een betrouwbaar metaalbedrijf voor het produceren van uw metalen producten? Onze specialisten staan klaar om u te ondersteunen met uw projecten, ongeacht uw locatie in Nederland. Vanuit de Achterhoek tot aan regio Rotterdam; onze stamperij biedt maatwerkoplossingen die aan uw specificaties voldoen. Neem contact op met Ron Cornelder zodat we uw project tot een succes kunnen maken.

metaal vervormen

Contact opnemen?

Naam