Helmkamp 19, Dinxperlo

info@corneldermetaal.nl

Ma - Do 07:30 - 17:15 & Vr 07:30 - 12:15

Expert in het metaalvak

Moderne technieken

Innovatief machinepark

Metalen onderdelen laten maken

Metalen onderdelen laten maken doet u door een specialist zoals Cornelder Metaal in Dinxperlo. Met onze uitgebreide expertise en geavanceerde apparatuur garanderen wij u topkwaliteit. Of het nu gaat om kleine precisieonderdelen of grote constructies, wij gaan aan de slag met uw opdracht. U profiteert daarnaast van scherpe prijzen en gunstige leveringsvoorwaarden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Metalen onderdelen laten maken zoals u dat wilt

Wanneer u kiest voor het laten maken van metalen onderdelen, zoals hoogwaardige sportmedailles, gebruiken wij diverse productiemethoden. Als ervaren stamperij hebben wij de expertise in huis om metaal te stampen, een ideale methode voor robuuste onderdelen. Daarnaast zijn we bedreven in het persen van metaal, perfect voor het vervaardigen van complexe vormen. Afhankelijk van het soort metaal en de gewenste oplage kiezen onze specialisten de meest efficiĆ«nte techniek. Gedurende het hele productieproces vinden er kwaliteitscontroles plaats om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw onderdelen

Zoekt u een expert waar u metalen onderdelen kunt laten maken? Wij zijn een metaalbedrijf gevestigd nabij Doetinchem en helpen u graag met uw projecten. Ook vanuit regio Amsterdam en de rest van Nederland zijn wij uw betrouwbare partner voor het maken van metalen onderdelen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe wij uw project tot een succes kunnen maken.

metaal vervormen

Contact opnemen?

Naam