Expert in het metaalvak

Moderne technieken

Innovatief machinepark

Persen van metaal

Bij Cornelder Metaal in Dinxperlo is het persen van metaal een dagelijkse bezigheid, waarbij precisie en kwaliteit vooropstaan. Dit proces houdt in dat metalen onderdelen onder hoge druk in de gewenste vorm worden geperst, een techniek die zowel efficiƫnt als veelzijdig is. Door onze jarenlange ervaring in het persen van metaal zijn wij in staat om aan de meest complexe eisen van onze klanten te voldoen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij persen diverse soorten metaal

Het persen van metaal is een veelzijdige methode om metaal te vormen. Deze methode kan toegepast worden op diverse soorten metalen, zoals staal, aluminium en koper. Deze techniek stelt ons in staat om een breed scala aan producten te vervaardigen, van kleine nauwkeurige componenten tot grote metalen platen. Naast het persen van metaal is zijn we ook een expert in het beheersen en toepassen van dieptrekken, een techniek om complexe, diepe vormen te realiseren.

Vraag een offerte aan voor een maatwerkoplossing

Zoekt u een betrouwbaar en vakkundig metaalbedrijf voor het persen van metaal? Onze specialisten gaan graag met uw project aan de slag. Wij staan garant voor scherpe prijzen, hoge kwaliteit en gunstige leveringsvoorwaarden. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons uw wensen in vervulling brengen met een maatwerkoplossing.

metaal vervormen

Contact opnemen?

Naam