Helmkamp 19, Dinxperlo

info@corneldermetaal.nl

Ma - Do 07:30 - 17:15 & Vr 07:30 - 12:15

Expert in het metaalvak

Moderne technieken

Innovatief machinepark

Metaal vormen

Cornelder Metaal in Dinxperlo is dé expert in metaal vormen. Dit is een belangrijke stap in de productie van kwalitatief hoogwaardige metalen onderdelen en constructies. Afhankelijk van de aard van het metaal en het beoogde eindproduct, passen wij diverse technieken toe om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zorgen ervoor dat elk project met precisie en zorg wordtuitgevoerd, van concept tot eindproduct.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij gebruiken verschillende methoden om metaal te vormen

Bij het vormen van metaal maken we gebruik van diverse technieken om metalen onderdelen te maken. Elke methode heeft zijn eigen voordelen en wordt gekozen op basis van de vereiste sterkte, kostenefficiëntie en de specifieke eigenschappen van het metaal. De methoden van metaalvorming die onze vakmensen gebruiken zijn onder andere:Daarnaast zijn we ook een stamperij waar we metaal stampen om diverse vormen en structuren te realiseren.

Neem contact met ons op voor een metaaloplossing

Wilt u metaal laten vormen? Als ervaren metaalbedrijf helpen wij u graag verder met een op maat gemaakte oplossing. Ons team van specialisten staat klaar om samen met u te kijken naar de beste mogelijkheden voor uw project. Neem contact op met Ron Cornelder om uw wensen te bespreken en laat ons uw partner zijn.

metaal vervormen

Contact opnemen?

Naam