Expert in het metaalvak

Kwaliteitsgerichte aanpak

Innovatief machinepark

Sportmedailles laten maken

Hoogwaardige sportmedailles laten maken doet u bij Cornelder Metaal in Dinxperlo, expert in metaal stans en dieptrek. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van sportmedailles. Onze sportmedailles worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals brons, zilver en goud. Ideaal wanneer u deze sportmedailles wilt laten maken voor deelnemers of organisatoren van sportevenementen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Sportmedailles laten maken in ons machinepark

Onze sportmedailles laten wij maken in ons moderne en geautomatiseerde machinepark. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technieken zoals lasergraveren. Door metaalbewerking wordt er een uniek en exclusief ontwerp gemaakt die past bij uw behoeften en wensen. Ook zijn wij in te schakelen voor het realiseren van andere metaalproducten. We maken deze producten onder andere door middel van metaal te stansen.

Bekijk onze realisaties door een brochure aan te vragen

Bent u ge├»nteresseerd in het laten maken van sportmedailles? Schakel ons dan in als partner. Wij vormen uw idee├źn tot realiteit en bieden u een uitstekende service door het aanbieden van hoogwaardige kwaliteit en een snelle levering tegen een betaalbare prijs. Bent u benieuwd wat voor sportmedailles wij hebben laten maken in ons machinepark? Wij laten u graag zien wat we al hebben vervaardigd voor onze klanten. Stuur een e-mail naar info@corneldermetaal.nl om een brochure aan te vragen en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor u.

Sportmedailles

Contact opnemen?

Naam