Helmkamp 19, Dinxperlo

info@corneldermetaal.nl

Ma - Do 07:30 - 17:15 & Vr 07:30 - 12:15

Expert in het metaalvak

Moderne technieken

Innovatief machinepark

Metaalbewerking in regio Amsterdam

Zoekt u een specialist in metaalbewerking en woont u in regio Amsterdam? Cornelder Metaal is gevestigd in Dinxperlo, maar onze expertise in metaalbewerking reikt veel verder dan de lokale grenzen. Met geavanceerde technieken en een flexibele aanpak helpen we klanten door heel Nederland. Ongeacht de complexiteit van uw project, onze specialisten staat voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voorbeelden van metaalbewerking

Metaalbewerking bij ons houdt in dat we niet alleen gespecialiseerd zijn in het persen van metaal. We beheersen een scala aan technieken om aan al uw metaalbewerkingsbehoeften te voldoen. Metaalbewerking is het proces van snijden, buigen, vormen, assembleren en afwerken van metaal, wat resulteert in de productie van een breed scala aan producten, van machineonderdelen tot medailles. Voor elke uitdaging vinden wij een oplossing op maat, ook als u uit de omgeving van Rotterdam komt. Bij ons staat uw unieke vraagstuk centraal en we zetten onze veelzijdigheid in om aan uw eisen te voldoen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Bent u op zoek naar een metaalbedrijf dat uw producten exact naar wens kan vervaardigen? Zoek niet verder. Onze metaalbewerkingtechnieken zijn toonaangevend in de branche. Neem contact op met Ron Cornelder om de unieke mogelijkheden te bespreken. We horen graag over uw projecten en hoe we hier met metaalbewerking aan kunnen bijdragen.

metaal vervormen

Contact opnemen?

Naam