Helmkamp 19, Dinxperlo

info@corneldermetaal.nl

Ma – Do 07:30 – 17:15 & Vr 07:30 – 12:15

Over ons

Metaalbedrijf

Samenwerken met een metaalbedrijf die snel en doelmatig helpt? Die bovendien flexibel is, met u meedenkt en vanuit kennis en 70 jaar ervaring advies geeft? Cornelder Metaal is een gevestigde naam en heeft een uitstekende reputatie op het gebied van metaalbewerking. Bij Cornelder Metaal heeft u direct contact met eigenaar Ron Cornelder. Hij weet precies wat zijn bedrijf aankan en wat niet. Bovendien heeft hij als engineer en ontwikkelaar in hart en nieren het juiste gevoel voor slimme, innovatieve en praktijkgerichte toepassingen.

Metaalbewerking

Naast de productie van seriematige producten uit metaal ontwikkelen en produceren wij metalen onderdelen voor tal van toepassingen. Die metalen componenten zijn terug te vinden in eindproducten zoals meet- en regeltechnieken, CV-ketels, kassenbouw, steiger- en klimmaterialen en sportprijzen.

Ervaren en innovatief

In 1943 startte Cornelder Metaal in Den Haag als plaatwerkexpert. In de jaren daarna ontwikkelt ons metaalbedrijf zich in het Achterhoekse Dinxperlo tot een professioneel metaalbedrijf in cad-cam ontwerpen, draad- en zinkvonken, dieptrekken, stampen, pregen en aluminium zagen. We combineren traditioneel vakmanschap met hoogwaardige technologie en verschillende metaaltechnieken. Bij de totstandkoming van een nieuw product spelen onze veelomvattende kennis, bevlogenheid en brede ervaring een rol van betekenis.

Meer weten?

Wilt u meer weten over metaalbewerkingen zoals aluminium zaagwerk, het dieptrekken en stampen van metaal of andere metaaltechnieken? Neem contact op met Ron Cornelder.

Over ons 3

Contact opnemen?