Helmkamp 19, Dinxperlo

info@corneldermetaal.nl

Ma - Do 07:30 - 17:15 & Vr 07:30 - 12:15

Expert in het metaalvak

Kwaliteitsgerichte aanpak

Innovatief machinepark

Expert in metaalwerk

Cornelder Metaal in Dinxperlo is dé expert in metaalwerk. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van verschillende soorten metaal en vervormt zo uw ideeën in realiteit. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij in staat om de meest complexe projecten tot een succesvol resultaat te brengen. We staan ook graag voor u klaar om uw vraagstuk aan te pakken. Ons doel is om uw wensen te vertalen naar een duurzame en praktische oplossing.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Welke diensten bieden wij aan als de expert in metaalwerk?

Als expert in metaalwerk bieden wij verschillende diensten aan. Wilt u metaal laten lassen, frezen, snijden of zetten? Dan zit u goed bij ons. Ons vakkundige personeel werkt dagelijks in de metaalbewerking en weet hier dus alles van af. Er wordt altijd gewerkt met oog voor detail dus ook bij het zagen van aluminium. Zo wordt uw project tot in de puntjes uitgevoerd. Wij verzekeren u van kwaliteit en vakmanschap

Schakel ons in voor metaalwerk

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het bewerken van metaal? Dankzij de nieuwste technieken en ons geautomatiseerde machinepark leveren we altijd hoogwaardige producten. Ons vakkundige team realiseert het beste kwaliteit metaalwerk. Neem contact op met Ron Cornelder voor meer informatie om uw opdracht te kunnen realiseren.

metaal vervormen

Contact opnemen?