Serieproductie van metaal in de Achterhoek

Massafabricage en serieproductie uit metaal

Bent u op zoek naar een specialist voor serieproductie van metaal in de Achterhoek? Dan zit u bij Cornelder Metaal in Dinxperlo goed. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van grote en kleine series van metalen onderdelen voor de machinebouw en automotive. Door onze gunstige prijs-kwaliteitverhouding is het voor ons mogelijk om u de goedkoopste manier van produceren aan te bieden.

Wij zijn uw partner voor serieproductie van metaal

Als professioneel bedrijf in de metaal hechten wij veel waarde aan flexibiliteit en klantgerichtheid en daarom adviseren wij u graag. Daarnaast maken onze moderne machines het mogelijk om snel en efficiënt grote hoeveelheden metalen onderdelen te produceren bijvoorbeeld door middel van dieptrekken. Ook maken we gebruik van andere productietechnieken op het gebied van metaalbewerking. Afhankelijk van de seriegrootte, zetten we de meest geschikte configuratie in voor de serieproductie van metaal.

Vraag uw eigen serie aan

Wij staan garant voor kwaliteit, snelheid en flexibiliteit. Ons team zorgt voor het beste kwaliteit metaalwerk door uw idee te vervormen naar realiteit. Wilt u meer weten over de massafabricage en serieproductie van metaal? Of wilt u kleine series van zo’n tien tot vijftig stuks laten produceren? Neem gerust contact op met Ron Cornelder en vraag een brochure aan.

Cornelder Metaal B.V. - Specialist in stans- en dieptrekwerk met eigen gereedschapsmakerij sinds 80 jaar.

Contact opnemen?