Helmkamp 19, Dinxperlo

info@corneldermetaal.nl

Ma - Do 07:30 - 17:15 & Vr 07:30 - 12:15

Expert in het metaalvak

Moderne technieken

Innovatief machinepark

Metaal vervormen in de Achterhoek

Metaal vakkundig en professioneel laten vervormen doet u bij de metaal stans en dieptrek expert in de Achterhoek. Wij zijn Cornelder Metaal, gevestigd te Dinxperlo. Ons bedrijf maakt het mogelijk om verschillende soorten metaal te laten vervormen. Door middel van onze geautomatiseerde machines en ons vakkundige personeel worden de metalen vervormd voor verschillende toepassingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Op welke manieren vervormen wij metaal?

Metaal is op meerdere manieren te vervormen van een op zichzelf staand product tot een halffabricaat, of tot een eindproduct. Wij vervormen metaal tot de gewenste serieproducten die u vraagt. In ons bedrijf vervormen we metaal op verschillende manieren. Enkele van deze manieren zijn hieronder te zien:

Bekijk ook onze andere technieken voor de vervorming van diverse soorten metaal zoals aluminium, staal, rvs, messing en koper.

Vraag ons naar meer informatie over het vervormen van deze materialen

Wij zijn een professioneel metaalbedrijf dat graag met u meedenkt over het vervormen van verschillende soorten metaal. Dankzij onze diverse vervormingstechnieken, veelomvattende kennis, brede ervaring en bevlogenheid, hebben we door de jaren heen al veel klanten mogen helpen. Wij gaan ook graag met uw vraagstuk aan de slag, door uw idee te vervormen naar realiteit. Stuur een e-mail naar info@corneldermetaal.nl om contact met ons op te nemen voor het vervormen van metaal.

metaal vervormen

Contact opnemen?

Naam